Het feestje duurt drie uur, is altijd met cake en limonade. Feestjes zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. Mogelijkheid voor patat met knakworst na afloop.

KINDERFEESTJES

Een feestje op de boerderij kan het hele jaar voor kinderen vanaf 5 jaar! Boerin Trudi is flexibel en met elke type weer is er genoeg te doen. Lekker buiten spelen met de skelters of met de paarden het weiland in. Er is een mooie warme speelschuur waar iedereen zich kan vermaken. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Elk feestje krijgt zelfgebakken cake met limonade. Gemakkelijk uit te breiden met patat met knakworst. We beginnen met cadeautjes uitpakken, dan een rondleiding over het bedrijf. Daarna kun je paardrijden, skelteren, vlot varen, pony’s borstelen, trampoline springen, schommelen en/of dieren aaien.

NIEUW! Als je op donderdag je feestje boekt dat kan je bij het melken kijken! Dan melkt de boer speciaal wat eerder dan normaal.

Kosten
Standaard partijtje is met 8 kinderen, duurt 3 uur en iedereen krijgt limonade met cake, de kosten hiervoor zijn € 100. Je kunt het partijtje uitbreiden door patatjes met knakworst te blijven eten, dit gaat niet van de speeltijd af want het partijtje wordt met 15 minuten verlengd!

Uitbreidingen
Elk extra kind kost € 12,50,-
Patat met knakworst kost € 1,75 per kind
Fotolijstje kost € 3,- per stuk

Alle feestjes op de boerderij zijn op eigen risico.
Tarieven vanaf 1 maart 2021.

—————————————–

Neem hier contact met ons op om jullie wensen te bespreken