Het feestje duurt drie uur, is altijd met cake en limonade. Feestjes zijn voor kinderen vanaf 5 jaar. Mogelijkheid voor patat met knakworst na afloop.

KINDERFEESTJES

Een feestje op de boerderij kan het hele jaar voor kinderen vanaf 5 jaar! Boerin Trudi is flexibel en met elke type weer is er genoeg te doen. Lekker buiten spelen met de skelters of met de paarden het weiland in. Er is een mooie warme speelschuur waar iedereen zich kan vermaken. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Elk feestje krijgt zelfgebakken cake met limonade. Gemakkelijk uit te breiden met patat met knakworst. We beginnen met cadeautjes uitpakken, dan een rondleiding over het bedrijf. Daarna kun je paardrijden, skelteren, vlot varen, pony’s borstelen, trampoline springen, schommelen en/of dieren aaien.

Kosten
Standaard partijtje is met 8 kinderen, duurt 3 uur en iedereen krijgt limonade met cake, de kosten hiervoor zijn € 100. Je kunt het partijtje uitbreiden door patatjes met knakworst te blijven eten, dit gaat niet van de speeltijd af want het partijtje wordt met 15 minuten verlengd!

Uitbreidingen
Elk extra kind kost € 12,50
Friet met knakworst kost € 2,25
Broodje knakworst kost € 1,00
Fotolijstje met foto knutselen kost € 3,50

Leuk om te weten
Voor alle partijtjes is er een mogelijkheid om op donderdag met de boer mee te kijken bij het melken! Hij melkt dan speciaal wat eerder. Als je in Nederhorst den Berg op school zit is er de optie om van school gehaald te worden met de huifkar.

Alle feestjes op de boerderij zijn op eigen risico.
Tarieven vanaf 29 juli 2022

—————————————–

Neem hier contact met ons op om jullie wensen te bespreken